Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Srážka motorky s autem zkomplikovala provoz u Lužan

23.06.2014 13:18     23.06.2014 16:10

Nehoda motorkáře s osobním autem zkomplikovala v pondělí odpoledne provoz na hlavním tahu I/27 u obce Lužany na jižním Plzeňsku. Pro motorkáře musela přijet sanitka.

11.1.2014 DN 2xOA Rokycany-Ejpovice

Na několik hodin zkomplikovala provoz na hlavním tahu I/27 na jižním Plzeňsku nehoda motorkáře a osobního auta. Ke srážce došlo u obce Lužany a 63letý motorkář skončil v nemocnici v Klatovech. Podle předběžných výsledků šetření stojí za nehodou nedání přednosti v jízdě.

K nehodě došlo zhruba ve 13 hodin na hlavním tahu z Plzně na Klatovy. "U obce Lužany došlo ke střetu osobního vozu Škoda Felicia a motocyklu. Podle předběžných výsledků šetření nejspíš řidič osobního vozu nedal přednost řidiči na motocyklu, který jel po hlavní komunikaci. Řidiče motocyklu převezla Zdravotnická záchranná služba," řekl QAPu mluvčí policie Jan Koželuh.

Naštěstí následky nehody nejspíš nebudou fatální. "Pacienta jsme převáželi se středně těžkým poraněním do nemocnice v Klatovech," doplnil mluvčí záchranky Václav Ondra.

Nehoda zkomplikovala provoz na skoro dvě hodiny, policie řídila dopravu kyvadlově...

Následky nehody se odstraňovaly zhruba dvě hodiny. "Policisté řídili dopravu kyvadlově. Dechovými zkouškami bylo u řidičů vyloučeno požití alkoholu," dodal mluvčí policie s tím, že přesné příčiny nehody jsou stále ještě v šetření.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství