Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hromadná nehoda u Losiné! Série nehod v regionu pokračuje!

20.12.2013 18:07     20.12.2013 19:12

Nehody v pátek odpoledne a v podvečer zkomplikovaly provoz na řadě míst v regionu. Nejspíš nejvážnější se stala mezi Plzní a Losinou, kde se srazila hned tři ososbní auta a na místě zasahovala záchranka.

klenči1

Dalo by se říct, že už od pátečního rána bylo skoro jasné, že na silnicích se neodehraje nic moc pěkného. Začalo to ve tři čtvrtě na pět ráno vážnou bouračkou na Klatovské, pokračovalo dopravním kolapsem v Plzni a skončilo několika hromadnými nehodami v regionu. Také záchranka musela několikrát do terénu.

Nejvážnější odpolední nehoda se odehrála na hlavním tahu Plzeň - Losíná. "V úseku se srazila tři osobní auta. Na místě musela dopravu kyvadlově řídit policie," řekla mluvčí policie Hana Kroftová. Původní zprávy o nehodě přitom byly hodně dramatické a vypadalo to, že při střetu se zranilo hned několik lidí. "Měli tam být zranění tři lidé, dva z nich jsme ale ponechali na místě, protože zranění nebyli. Jednu ženu jsme ale převezli do nemocnice se středně těžkým zraněním," potvrdil QAPu mluvčí záchranky Václav Ondra.

K další hromadné nehodě došlo odpoledne u Kdyně na Domažlicku. Také tam se srazila tiř osobní auta, ale naštěstí se nikomu nice nestalo.

Odpoledne se bouralo i v Plzni na Lochotíně, kde v Gerské řidič osobního auta srazil mladou dívku na přechodu pro chodce. "Řidič při odbočování doprava nedal přednost chodkyni na přechodu pro chodce, dívka utrpěla lehčí zranění," dodala mluvčí policie.

Bouralo se v Plzni také ve Sladkovského ulici, na severním Plzeňsku u obce Čeminy a na Tachovsku u Kočova.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT