Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Strážníci a revizoři kontrolovali cestující v plzeňské MHD. Udělili mnoho pokut – FOTKY

01.07.2023 17:24

V tomto týdnu proběhla v Plzni velká přepravní kontrola cestujících v městské hromadné dopravě. Na kontrole Plzeňského městského dopravního podniku a. s. spolupracovala i Městské policie Plzeň.

kontrola PMDP Plzeň_0623_MPP (2)
kontrola PMDP Plzeň_0623_MPP (2)kontrola PMDP Plzeň_0623_MPP (1)kontrola PMDP Plzeň_0623_MPP (3)kontrola PMDP Plzeň_0623_MPP (4)

Ve čtvrtek 29. června v ranních hodinách proběhla v Plzni další akce na kontrolu cestujících v MHD. Spolupracovali při ní revizoři Plzeňského městského dopravního podniku a. s., Městská policie Plzeň, policisté Odboru cizinecké policie Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje a policisté ČR Oddělení hlídkové služby Městského ředitelství policie Plzeň.

„Za městskou policii se akce účastnilo družstvo Pořádkové jednotky MP Plzeň. Strážníci se podíleli na zajišťování bezpečnosti pracovníků přepravní kontroly, ale také na ztotožňování osob, které cestovaly bez jízdních dokladů a dokladů totožnosti,“ uvedla Tereza Schliková, mluvčí Městské policie Plzeň.

Revizoři udělili mnoho pokut. „V rámci této spolupráce bylo během čtyř hodin zkontrolováno celkem 42 vozů různých linek MHD, 1302 cestujících a revizoři uložili za jízdu bez platné jízdenky celkem 51 pokut,“ dodala mluvčí.

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT