Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Na Horažďovicku u Kejnic narazilo auto do stromu, řidič na místě zemřel!

01.05.2014 6:20     01.05.2014 9:49

Tragická dopravní nehoda zaměstnala ve čtvrtek po ránu všechny složky integrovaného záchranného systému. Řidič u obce Kejnice naboural se svým autem do stromu.

Tragická dopravní nehoda se stala ve čtvrtek časně ráno u obce Kejnice na Horažďovicku. Osobní auto narazilo do stromu. Přestože se na místo ihned po oznámení sjeli záchranáři, policisté i hasiči, 58letému muži už nebylo možné pomoci. Příčinu tragické události objasní až pitva.

Nehodu ohlásil řidič, který kolem místa tragické události ve čtvrtek ráno projížděl...

,,Nehodu jsme měli hlášenou v 5:46 řidičem, který kolem projížděl. Není tedy úplně jasné, kdy přesně k tragické události došlo. 58letý muž řídil osobní automobil Peugeot 106, na silnici ve směru na Kejnice ve svém pruhu nezvládl z dosud nezjištěných příčin levotočivou zatáčku, vyjel mimo komunikaci a narazil s autem do vzrostlého stromu," upřesnila QAPu aktuální informace policejní mluvčí Dagmar Brožová. ,,Řidič svým zraněním, která byla neslučitelná se životem, na místě podlehl," dodává policejní mluvčí.

Příčinu nehody objasní až pitva.  Jestli 58letý muž nezvládl řízení kvůli alkoholu, je zatím otázkou. I když se takové vysvětlení po prvomájové noci přímo nabízí, policisté takové závěry předem rozhodně nedělejí, příčin může být totiž mnohem víc. ,,Jestli řidič byl pod vlivem alkoholu, ukáže až nařízená pitva, která objasní příčinu nehody," uzavírá Dagmar Brožová. 

První květnový den přinesl i další nehody. Na Domažlicku havarovalo auto se šesti lidmi. Navíc všichni tvrdí, že neřídili. Více čtěte zde.

Velmi vážná nehoda se odehrála u Třemošná ještě před prvním májem. Ve středu 30. dubna bouralo auto mezi Třemošnou a Zálužím, šestileté dítě bylo vážně zraněno. V nemocnici skončila i 23letá žena. nehoda kompletně uzavřela silnici. O nehodě jsme vás informovali, čtěte zde.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT