Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V neděli se mění jízdní řád vlaků

10.06.2010 7:31

V neděli 13. června se cestující musí připravit na změnu v jízdním řádu Českých drah. Dotkne se i některých spojů v Plzeňském kraji.

QAP foto

Pravidelně čtyřikrát do roka dochází podle aktuálních požadavků objednavatelů dopravy (kraje, města a obce) ke změnám jízdních řádů Českých drah. Druhá letošní změna připadá na 13. červen, tedy tuto neděli.

Vlaky pojedou jinak i v Plzeňském kraji

Úpravy jízdních řádů jsou v regionální i dálkové dopravě minimální. Přesto se na nějaké musí připravit i cestující v Plzeňském kraji. Ke změnám dojde na tratích:

175  Rokycany - Nezvěstice  Od 13. června bude jezdit osobní vlak z Rokycan do Příkosic zastávky ve 13:33 (Os 27826) nově až do Příkosic a v Rokycanech nebude čekat na žádné přípoje. Osobní vlak z Příkosic zastávky do Rokycan ve 14:07 pojede nově už z Příkosic (odjezd ve 14:03).

185  Horažďovice předměstí – Klatovy  V pátek, sobotu a další vybrané dny bude nově prodloužen vlak, který odjíždí z Horažďovic předměstí do Sušice v 19:12 (Os 17572). Nově pojede až do Klatov, kam přijede ve 20:40 hodin.

190  Plzeň – České Budějovice  Na základě výsledků přepravního průzkumu rozšíří od neděle ČD provoz vlaku z Horažďovic předměstí do Plzně hl.n. v 16:44. Vlak, který dosud jezdil jen v pracovní dny, nově pojede také o víkendech a svátcích. Naopak osobní vlak z Horažďovic předměstí do Plzně hl.n. ve 20:44 hodin bude už jezdit jen v pracovní dny.

K osobnímu vlaku, který odjíždí z Plzně hl.n. do Horažďovic předměstí v 19:09, bude nově přidán vůz vhodný pro přepravu jízdních kol jako spoluzavazadel také ve sváteční dny.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství