Pardubice sahaly po bodu, řekl trenér Koubek po vítězném utkání

03.03.2024 8:46

Viktoria v rámci 23. ligového kola zvítězila 3:2 v sobotu 2. března na hřišti v Pardubicích. Zápas ale pro Viktorku nebyl úplně jednoduchý, zvláště v závěru. Čtěte, jak hodnotí vítězný zápas v Pardubicích trenér Koubek.

koubek trenéf foto FCV

Utkání se pro Viktorku vyvíjelo velmi slibně. Vedla o tři branky, Parbubice ale nenechaly Plzni vítězství zadarmo. "Nahrálo nám to vyloučení v úvodu zápasu, poté jsme ihned převzali herní a útočnou iniciativu. Snažili jsme se vytvořit si tlak. Dle mého názoru jsme prachbídně naložili s množstvím šancí, které jsme měli," řekl po utkání trenér Plzně Miroslav Koubek.

Zejména závěr zápasu byl pro Viktorku dramatický. Viktorka výrazně vedla, ale Pardubice se nakonec dotáhly na dosah jedné branky. "Vedli jsme 3:0 a i poté jsme měli další šance. Když je neproměníte a soupeř využije z minima maximum, využije brejk a standardku, tak je vám nějaká převaha nic platná. Pardubice se dostaly do zápasu a musím ocenit jejich výkon. Nic nezabalily, bojovaly a sahaly po bodu. Jsme rádi, že jsme vyhráli, ale měli jsme si s tím lépe poradit," uvedl dále Miroslav Koubek.

Pardubice se dostaly do zápasu. "Znervózněli jsme, ztratili jsme kontrolu nad utkáním a nakonec jsme se báli o výsledek," přiznává plzeňský kouč.

foto: FC VIktoria

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT