Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

V Horšovském Týně provedli policisté zátah na drogy

25.04.2012 13:23

Zámecký park, okolí střední školy i obchodního centra v Horšovském Týně kontrolovali v úterý 24. dubna policisté při preventivní akci zaměření na užívání, držení a distribuci drog.

V Horšovském Týně na Domažlicku provedli policisté v úterý 24. dubna ´zátah´ zaměřený na prevenci užívání, držení a distribuce omamných a psychotropních látek.

Bezpečnostní opatření nazvané TOXI proběhlo v době od 11:30 do 14:30 hodin a zúčastnilo se jej pět horšovskotýnských policistů a tři psovodi se dvěma služebními psy.

"Policisté kontrolovali prostory zámeckého parku, u integrované střední školy a u obchodního domu. Celkem bylo zkontrolováno deset osob a byly zjištěny dva přestupky na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi, konkrétně držení omamných a psychotropních látek, které byly vyřešeny na místě uložením blokové pokuty," sdělila mluvčí domažlické policie Dagmar Brožová.

Ilustrační foto Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství