Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Přívalový déšť zaměstnal hasiče. Na zahradách vytvořil laguny - FOTO

13.06.2016 9:03

Ragionem se v neděli opět přehnaly přívalové deště a bouřky. Nejvíc zasáhly část Tachovska, kde po deštích zůstaly doslova laguny. Hasiči museli čerpat vodu i ze sklepů.

12.6.2016 (TC 15.38) čerpání Telice

Přívalové srážky se přehnaly v průběhu nedělního odpoledne hned několika okresy regionu. I když žádné velké škody tentokrát nenapáchaly, přece jen museli hasiči do terénu. Nejvíc práce měli na Tachovsku, kde lokální bouřka zaplavila zahrady rodinných domů.

Hned dvě jednotky musely vyjíždět do obce Telice. "V obci Telice jednotky HZS Stříbro a SDH Sedlo likvidovaly následky lokální bouřky. Voda z polí vytvořila na zahradách rodinných domů laguny, hasiči pročistili strouhy a použili čerpadla," řekla k zásahu mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Během několika hodin museli hasiči vyjíždět znovu, tentokrát do Částkova. "V Částkově hasiči z Tachova společně s jednotkou místního SDH odčerpali vodu ze sklepa rodinného domu," dodává mluvčí hasičů.

S deštěm a bouřkami bychom měli počítat i v příštích dnech. Podle výhledů meteorologů by měly být bouřky silnější zejména v závěru týdne. Podrobnosti najdete v článku zde.

FOTO: HZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte