QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lokalitu Nová Valcha v Plzni čeká další rozšíření - VIZUALIZACE

23.11.2018 9:52

Čtvrť Nová Valcha, která v Plzni v posledních letech vzniká, se dočká dalšího rozšíření. V lokalitě vzniknou další domy v rámci již 6. etapy projektu.

Nova_Valcha_6faze_0221_v25_stafaz
Nova_Valcha_6faze_0221_v25_stafazNova_Valcha_6faze_0227_v25_stafazNova_Valcha_6faze_0228_v25_den_stafaz

Rezidenční čtvrť Nová Valcha začala v Plzni vznikat na konci roku 2011. Od té doby prošla výstavba nových domů hned pěti etapami a je jisté, že tím to nekončí. Zrodila už se i šestá etapa, v rámci které vyrostou jak rodinné, tak bytové domy.

Šestá etapa nabídne nakonec celkem třináct rodinných domů a osm bytových domů. K mání tak bude přes stovku bytů, z nichž víc jak polovina bude družstevních. Právě aktuálně poslední etapa už získala i ocenění "Realitní projekt roku Plzeňského kraje" v rámci 9. ročníku prestižního Realitního kongresu. Pro projekt Nová Valcha jde už o třetí ocenění.

"Velmi si vážíme toho, že se nám se čtvrtí Nová Valcha podařilo zvítězit již potřetí v řadě.  Ocenění ze strany architektů i odborné poroty dokazuje, že naše cesta promýšlení jednotlivých fází do posledního detailu je správná. Jedině tak může vzniknout celá nová čtvrť, která se stane pro lidi opravdovým domovem. Fakt, že se nám to na Nové Valše daří, dokládá i průběžný zájem veřejnosti,“ říká marketingový ředitel developerské společnosti V Invest Tomáš Škoda.

V pořadí šestá fáze nabízí kromě bytů v osobním vlastnictví rovněž byty v družstevním vlastnictví, u kterých zájemcům stačí k jejich pořízení čtvrtina ceny nemovitosti a zbytek potom splácejí ve formě měsíčního nájmu. Zájem o družstevní bydlení společnost V Invest na Nové Valše otestovala už letos na jaře, kdy nabídla k prodeji 21 bytů v družstevním vlastnictví. Momentálně bude k dispozici 51 bytů v družstevním vlastnictví.

Vizualizace: V Invest

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24