Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Hledá se Wolfgang Dorf, sexuální delikvent

13.05.2012 7:46

Policisté hledají sexuálního delikventa Wolfganga Dorfa, na kterého je vydán evropský zatykač. Šestačtyřicetiletý muž může být v České republice a může být i nebezpečný!

Sexuálního delikventa Wolfganga Dorfa hledá policie po celé Evropě. Šestačtyřicetiletý muž byl naposledy viděn v Německu, ale zřejmě se pohybuje po České republice!

"Hledaný je 178 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má tmavě plavé vlasy s čelní pleší a zelené oči," sdělila policejní mluvčí Martina Korandová. "Naposledy byl viděn 5. května v krajské nemocnici v Mainkofenu ve Spolkové republice Německo, odkud utekl," dodala s tím, že na 46letého němce byl vydán Evropský zatýkací rozkaz.

"Je možné, že se v současné době pohybuje na území České republiky ještě ve společnosti 25letého muže a dvou žen ve věku 18 a 22 let," upozornila mluvčí policistů. Dorf byl odsouzen mimo jiné také za sexuální delikty a může být nebezpečný. "Proto varujeme všechny občany, aby se nesnažili hledaného muže sami zadržet a řidiči vozidel by neměli v současné době zastavovat stopařům," varuje Korandová.
Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoliv informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu osoby, aby neprodleně podali zprávu na tísňovou linku 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství