Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Plzeň se bude prezentovat papeži spolu s Domažlicemi

21.10.2010 11:55

Velká prezentace čeká v prosinci Plzeňský kraj a to přímo ve Vatikánu. Chybět nebude ani přijetí delegace u papeže. Prezentovat se bude kromě Plzně i město Domažlice.

Krajský úřad PK

Plzeňský kraj čeká velká prezentace ve Vatikánu a u papeže. Zapojí se do něj nejen město Plzeň ale i Domažlice a plzeňská diecéze- Prezentace proběhne 15. prosince formou koncertu sboru Čerchovan.

"Plzeňský kraj se bude 15.12.2010 prezentovat ve Vatikánu formou koncertu pěveckého sboru Čerchovan a prezentací poutních míst a církevních památek kraje," vedla mluvčí Krajského úřadu Plzeňského kraje Petra Jarošová. "Návrh na předvánoční prezentaci vzešel od velvyslance ČR při Svatém stolci. Velvyslanectví se tak snaží blíže spolupracovat s jednotlivými kraji republiky," dodala ještě. 

Loni se ve Vatikánu podobným způsobem představily kraje Zlínský a Jihomoravský. Do předvánoční prezentace Plzeňského kraje ve Vatikánu se zapojí také město Plzeň, Domažlice a plzeňská diecéze. Sbor Čerchovan při vystoupení doprovodí hudebníci z plzeňské konzervatoře. "Koncert se uskuteční v jednom z vatikánských kostelů. Součástí akce bude také přijetí delegace papežem," řekla Jarošová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství