QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňské fanoušky čeká sportovní neděle! Utkání HC Škoda Plzeň bylo posunuto na jiný čas

03.10.2023 8:17

Plzeň je městem sportu a také věrných klubových fanoušků. V neděli 8. října se budou konat domácí utkání hokejistů, fotbalistů i házenkářů. Aby fanoušci nemuseli těžce vybírat, který klub přijdou podpořit, HC Škoda Plzeň posunula své utkání.

2023.09.14-17.29.11-462w

Neděle 8. října bude v Plzni ve znamení sportu.

Od 10:30 hostí plzeňský Talent na Lokomotivě Karvinou, půjde o reprízu finále minulé sezony. V sobotu 30. září Talent Tým Plzeňského kraje vyhrál v Jičíně 37:34 a vyskočil na první místo extraligové tabulky. Karviná aktuálně na Plzeň ztrácí jeden bod. Rozhodně se bude na co dívat!

Domácí utkání čeká také na hokejisty HC Škoda Plzeň. Indiáni budou v neděli 8. října hostit duel s Vítkovicemi. Fanoušci zbystřete, začátek utkání byl posunutý!

„Vážení fanoušci, informujeme vás o změně v rozpisu utkání. Utkání 9. kola, které hostíme my a v němž vyzveme tým HC VÍTKOVICE RIDERA, odehrajeme už od 15:00 tak, aby sportovní fanoušek v Plzni nemusel volit mezi návštěvou hokejového či fotbalového utkání. Budeme moc rádi, pokud nás přijdete podpořit,“ uvedl klub HC Škoda Plzeň.

Díky tomu se stihnou fanoušci Plzně přesunout z hokejové haly do Doosan Areny, kde FC Viktoria Plzeň vyzve od 18 hodin Jablonec.

Nezapomeňte, že Viktorku tento týden také čeká druhé utkání základní skupiny Evropské konferenční ligy. Utkání FC Astana – FC Viktoria Plzeň se odehraje v hlavním městě Kazachstánu ve čtvrtek 5. října od 16:30 středoevropského času (20:30 tamního).

 

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT