Další prohra indiánů, z Budějovic body nevezou

02.02.2024 21:08

V rámci 42. kola zavítala plzeňská Škodovka na českobudějovický led. Trápení ale dál pokračuje, v Budějovicích Plzeň prohrála 3:4.

HC Škoda Plzeň_hokej_fanoušci_ilustrační_2023_2024 (8)

Indiánům nevyšla vůbec první třetina, po druhé prohrávali 3:1. „Měli jsme špatný vstup do utkání, ustrašený výkon, málo pohybu," komentoval nepovedný začátek kouč Plzně Petr Kořínek.

I když se plzenští hokejisté v závěru prosadili a povedlo se jim snížit, jejich snaha v závěrečné třetině body nepřinesla. A kouč přiznal, že indiáni nepředvedli dobrou práci.

„Ve druhé části se to příliš nezlepšilo, inkasovali jsme druhý gól. Sice jsme brzy dali kontaktní branku, ale opět brzy dostali - poněkolikáté letos již špatná situační hra. V poslední periodě domácí odskočili a nám se povedlo snížit, ale už to bylo taková křeč. Dnešní výkon nebyl vůbec dobrý z naší strany.“

Banes Motor České Budějovice - HC Škoda Plzeň 4:3 (1:0, 2:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 18. Kondelík (Štencel), 28. Harris (Kondelík, D. Simon), 34. Valský (Hanzl, D. Simon), 51. Kondelík (Štencel, Vráblík) – 33. Holešinský (Söderlund, Zámorský), 56. Jansa (Zámorský), 60. Zámorský (Söderlund).
Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1, 4:3.

Jak zhodnotil zápas trenér Budějovic? „Byli jsme aktivnějším tým, ale i Plzeň, když dala gól, tam měla pasáž, kdy měla navrch a naopak my měli problémy. Důležitý moment celého utkání byl gól na 3:1. Duel jsme pak měli do pětapadesáté minuty pod kontrolou - pak přišel gól v naší přesilovce. Ten při oslabení 4 na 6 se může stát, ale opět to znovu vypovídá o naši takové nevyspělosti,“ uvedl trenér Českých Budějovic Jiří Hanzlík.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT