Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

S kradenou kartou zamířil k bankomatu! Podezřelého zachytila kamera - FOTKY

31.05.2019 8:58

Policisté v Plzni pátrají po pachateli, který zamířil k bankomatu v centru města s kradenou kartou. Zachytila ho ovšem kamera na bankomatu. Policie nyní shání svědky!

Plzeňští policisté aktuálně pátrají po pachateli, který se pokusil vybrat z bankomatu na náměstí Republiky peníze pomocí kradené karty.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň Vinice vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež spáchaného ve stádiu pokusu a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, kterého se mohl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že dne 3. dubna 2019 se pokusil z odcizených platebních karet vybrat finanční hotovost," říká mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu z bankomatu v Plzni, na které je zachycena podezřelá osoba.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu muže zachyceného na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: POlicie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství