Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Dívky Šumavy soutěžily v Klatovech o Dívku Škodateamu

12.07.2010 11:44

Uplynulý víkend se v Klatovech konala nejen pouť, ale také se v tamějším autosalonu sešly krásné dívky ze soutěže Dívka Šumavy 2010, aby zde jedna z nich vybojovala titul Dívka Škodateam 2010. Vítězka bude po celý příští rok tváří Škodateamu a ještě ji čeká focení kalendáře s krásnými auty. Opravdu bylo na co se dívat.

Karolína zapózovala u jedné z vystavených škodovek
Finalistky na akci v autosalonu Investtel auto KlatovyFinalistky předvedly kolekci italské značky Yell!Finalistky V. ročníku Dívka Šumavy´10 HLASUJTE O DÍVKU SYMPATIEKarolína zapózovala u jedné z vystavených škodovek

V sobotu 10. 7. se u příležitosti klatovské pouti v klatovském autosalonu představily finalistky Dívka Šumavy 2010 a byl vyhlášen první titul a to Dívka Škodateam 2010. Vítězka se ta stává tváří Škodateamu na celý rok a ještě nafotí originální kalendář s krásnými automobily Škoda.

Dívky se předvedly v italské značkové kolekci Yell! a hravě si poradily i se zvídavými otázkami moderátora soutěže.  Konečný titul Dívka Škodateam 2010 si odnesla šťastná Karolína Kovařičová z Velhartic, soutěžící s číslem 12. Tu si zvolili, již tradičně, příznivci a fanoušci automobilů Škoda na webových stránkách www.skodateam.cz. Karolína se tak strává zmíněnou tváří Škodateamu na celý příští rok.

Finalistky soutěže stále soutěží o titul Dívka Sympatie ´09, uzávěrka hlasování je 30. září. Dalším doprovodným titulem ještě před finálovým zápolením, bude Tvář Deníku 2010, kterou budou moci čtenáři volit během září. Průběh pátého ročníku se přehoupl do své druhé poloviny, finalistky čeká ještě několik akcí. Určitě je ani letos nemine tradiční "Úklid Šumavy Dívkami Šumavy" a koncem srpna absolvují na Šumavě třídenní soustředění s náročnou přípravou na finálový galavečer.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství