Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilec házel petardy pod zaparkovaná auta, skončil na záchytce

30.12.2016 13:59

Na muže zahaleného do kapuce, který házel pyrotechniku pod parkující auta, upozornili strážníky svědci. Muž byl nejen opilý, ale podle všeho i pod vlivem marihuany.

Kontroly tábořišť_QAP_foto (10)

S oslavami mezi svátky to dost přehnal 38letý muž, který si pro svoji podivnou zábavu vybral auta parkující v ulici U Planetária. To ovšem neušlo řadě svědků, kteří zalarmovali městskou policii.

"Uvedeného muže hlídka zastihla v Borské ulici. Ještě odpálil poslední kousek zábavní pyrotechniky a pak potácivou chůzí vykročil do vozovky," popisuje Dana Krausová z městské policie.

Že by ho příjezd hlídky strážníků nějak výrazně zkrotil, to se rozhodně říct nedá. "Na výzvu městské policie, aby zanechal svého protiprávního jednání, reagoval slovy, že jsou svátky a on si bude dělat, co chce. Poté začal strážníky slovně urážet a šermoval jim před obličejem rukama. Kromě toho, že z muže silně zaváněl alkohol, měl také rozšířené zornice a byla z jeho oblečení cítit marihuana," dodává Dana Krausová.

Krom jiného si strážníci od potácejícího se muže vyslechli pořádnou snůšku nadávek. Ze silnice se mu navíc vůbec nechtělo. Strážníci tak nakonec muže převezli rovnou na záchytku. Celá záležitost bude mít ještě dohru před přestupkovou komisí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství