Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Polikliniku v Domažlicích vykradli zloději! Škoda je skoro 70 tisíc

16.06.2014 11:14

Na polikliniku v Domažlicích si o víkendu udělali zálusk zatím neznámí zloději nebo zloděj. Vloupali se nejen do ordinace, ale i do kanceláře a brali všechno. Policie po nich zatím pátrá!

Banka-2011_03

Poliklinika v Domažlicích se o uplynulém víkendu stala terčem zlodějů. Policie po nich zatím pátrá. Krom lupu ovšem nadělali zloději v poliklinice velké škody na vybavení a celkem se tak vyčíslená suma vyšplhala na skoro 70 tisíc. Zlodějům nebo zloději hrozí až pět let vězení.

Poliklinika v Domažlicích se dostala do hledáčku zatím neznámých zlodějů. O víkendu se zatím neznámí pachatelé dostali do jedné z ordinací i do kanceláře polikliniky. "Domažličtí policisté včera přijali oznámení o vloupání do objektu polikliniky v obci Domažlice. Šetřením bylo zjištěno, že neznámý pachatel během víkendu násilím vnikl do objektu polikliniky. Vypáčil dveře vedoucí do čekárny, v čekárně vypáčil dveře vedoucí do ordinace lékaře. Ordinaci prohledal a ze zásuvky odcizil kovové mince v celkové hodnotě nejméně 1 tisíc korun. V tomto případě byla škoda na poškozených dveřích větší než na odcizené hotovosti, byla vyčíslena na 4 tisíce korun," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Následně zloděj zamířil ke dveřím do kanceláře polikliniky. "Zloděj vypáčil další dveře a vnikl do kanceláře. Vypáčil zamčenou skříň, odkud odcizil celkem 736 kusů stravenek v celkové hodnotě 58 880 korun. Škoda na vypáčených dveřích byla vyčíslena na 3 tisíce korun. Policisté provedli ohledání místa činu, zajistili kriminalistické stopy a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a poškození cizí věci," dodává mluvčí policie s tím, že pachateli hrozí až pět let za mřížemi.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství