Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V úterý startuje výměna permannetek na novou tribunu

09.01.2012 7:58

V úterý 10. ledna odstaruje FC Viktoria výměny permanentek pro ty, kteří chtějí výměnu na novou tribunu. Měnit se ale dá pouze permanentka na celý rok. Výměny končí ve čtvrtek 12. ledna. Permanentku si můžete také výjimečně prodloužit.

logo Viktoria 100 let

Vyměnit permanentku na novou tribunu si od úterka 10. ledna mohou majitelé celoročních permanentek do DOOSAN Areny. Zcela výjimečně si mohou celoroční vstupenku také prodloužit.

Výměna poběží od 9 - 17 hodin na hlavní pokladně při vstupu z Palovy ulice a to do čtvrtka 12. ledna. Zcela výjimečně si budete moci za cenu 1650 korun prodloužit svou permanentku na rok a půl tedy i sezonu 2012/2013. "Její držitelé by po celou dobu platnosti měli zachovány veškeré delegované výhody včetně předkupního práva na duely evropských pohárů, volného vstupu na veškeré duely A mužstva v rámci domácích soutěží, soutěžních zápasů rezervy i mládežnických týmů a desetiprocentní slevy na nákup veškerého sortimentu ve fanshopu. V případě prodloužení permanentky do léta roku 2013 navíc fanoušci obdrží také speciální dárkový balíček z produkce klubového fanshopu," vysvětluje mluvčí FC Viktoria Pavel Pillár.

Pak od pátečního rána přibude na stejné pokladně také možnost nákupu permanentek nových. K dispozici bude varianta do konce stávající sezony nebo  permanentka na rok a půl. Půlroční permanentní vstupenka bude mít veškeré výhody permanentky celoroční, včetně předkupního práva na duely evropských pohárů. "Permanentka na rok a půl pak vedle finanční výhodnosti zajistí svým držitelům také dárkový balíček ve složení: tričko z kolekce Ligy mistrů, hrací karty FC Viktoria a týmový plakát. Cena půlroční varianty je stanovena na 850 korun, permanentka na rok a půl bude k pořízení za 2500 korun," popisuje Pavel Pillár.

Přehled cen permanentních vstupenek
Manipulační poplatek při výměně stávající celoroční permanentky za jiné místo na stadionu: 20 Kč
Doplatek držitele stávající permanentky při koupi permanentky do léta 2013: 1650 Kč (+ 20 Kč)
Půlroční permanentka do konce sezony 2011/2012: 850 Kč
Permanentka na rok a půl do konce sezony 2012/2013: 2500 Kč

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT