Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vánoční napadení na čerpací stanici! Zloděje zadrželi strážníci

27.12.2019 11:30

Zfetovaný a opilý cizinec se vydal na Štědrý den krást na čerpací stanici v Plzni. Dopadení zloděje předcházel konflikt s obsluhou.

3

K čerpací stanici v ulici U Prazdroje v Plzni vyjeli strážníci na štědrý večer před půl jedenáctou. Došlo tady ke konfliktu personálu s mužem, který se sem vydal krást.

"Tomu však zabránila obsluha čerpací stanice, která sedmadvacetiletého muže vyzvala, aby zboží uschované pod bundou buďto vrátil nebo zaplatil. Došlo k fyzickému napadání mezi obsluhou a mužem, během kterého muži kradené zboží vypadlo zpod bundy. Jednalo se o dvě čokolády v hodnotě 84 korun, které se pádem znehodnotily. Poté zloděj z místa utekl,“ popisuje událost Veronika Kuchynková z městské policie.

Strážníci ale zloděje díky popisu rychle dostihli. "Cizinec hlídce uvedl, že o ničem neví, je uživatelem drog a je pod vlivem návykové látky. Dechovou zkouškou byla muži navíc naměřena hodnota 2,41 promile alkoholu. Přivolaní policisté nechali celou záležitost v řešení městské policie,“ dodává Veronika Kuchynková.

Případem se bude zabývat přestupková komise.

FOTO: MP Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství