Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda tří aut uzavřela silnici u Horšovského Týna - FOTKY

18.03.2021 10:08

Mezi Jeníkovicemi a Horšovským Týnem došlo k nehodě tří aut, po dobu vyšetřovacích a vyprošťovacích prací byla komunikace zcela uzavřena.

Nehoda mezi Jeníkovicemi a Horšovským Týnem3

Mezi Jeníkovicemi a Horšovským Týnem došlo po sedmé hodině ranní u odbočky na Lazce k dopravní nehodě tří osobních vozidel. "Na místě jsou tři zraněné osoby, z nichž dvě jsme vyprostili bez použití hydraulických nástrojů. Provedli jsme zajištění místa nehody a protipožární opatření. Uniklé provozní kapaliny jsme zlikvidovali sorbentem," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Všechny zraněné mají v péči záchranáři. "ZZS transportuje z místa pozemní cestou muže ročník 1981 s lehčím zraněním do FN Plzeň Lochotín. Dále ženu ročník 1998 a muže ročník 1989 s lehčími zraněními do nemocnice Stod," uvedl operátor ze záchranné služby.

Viníkem nehody je řidička Fordu Fiesta, která jela od Domažlic na Horšovský Týn. "V zatáčce za odbočkou na Lazce přejela částečně do protisměru, kde narazila do protijedoucího vozidla Škoda Octavia (bílé barvy) řidiče 1981. Po střetu vozidlo Ford bylo roztočeno a narazilo ještě do vozidla Škoda Octavia (tmavé barvy), které jelo za ním. Toto řídil řidič 1989. Všichni řidiči bez alkoholu. Škoda celková na vozidlech byla vyčíslena na 140 tisíc korun. Nehodu dále šetří dopravní policisté z Domažlic," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Foto: HZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte