QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hasiči sundavali ze stromu narkomana! Schovával se před tygrem

07.11.2016 15:05

Dost kuriózní zásah mají za sebou policisté spolu s hasiči v Plzni Bolevci. Ze stromu v Kaznějovské ulici museli sundavat muže pod vlivem drog, tvrdil, že ho napadl tygr.

Zásah IZS v paneláku na Slovanech v Plzni.

Policisty spolu s hasiči zalarmovala žena, která procházela v neděli ráno Kaznějovskou ulicí. Ze stromu, pod kterým procházela, na ni totiž někdo volal a žádal o pomoc.

"Poté, co vzhlédla do koruny stromu, spatřila na jedné z větví sedícího 40letého muže. Ten jí sdělil, že má zraněnou nohu, a požádal ji o pomoc. Chodkyně ihned přivolala záchranu v podobě hasičů a policistů. Když tito muže bezpečně dopravili na zem, povolali záchranáře. Zdravotníci muže převezli se zraněním paty do plzeňské nemocnice," potvrdila mluvčí policie Hana Štefflová.

Hodně kuriózní ovšem bylo vysvětlení zraněného muže, jak se do výšky šesti metrů dostal. "Když se policisté snažili zjistit, jak se muž na strom dostal a především, jak si způsobil zranění, dověděli se hned několik verzí. V jedné z nich muž hovořil o tom, že jej pronásledoval tygr. Aby mu unikl, vylezl na strom," dodává policejní muvčí s tím, že muž měl negativní testy na alkohol, nicméně byl pod vlivem pervitinu.

FOTO: ilustarční

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24