QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Restaurace kempu u Boleváku prochází rekonstrukcí! AKTUÁLNÍ FOTKY

25.02.2015 14:13

Restaurace Autocampu Ostende u Velkého boleveckého rybníka v Plzni prochází obří rekonstrukcí za víc jak tři miliony. Od května už bude sloužit nejen návštěvníkům kempu, ale také veřejnosti. Podívejte se na fotky i vizualizaci!

Restaurace autokempu_QAP_foto (9)
Restaurace autokempu_QAP_foto (2)Restaurace autokempu_QAP_foto (3)Restaurace autokempu_QAP_foto (4)Restaurace autokempu_QAP_foto (5)Restaurace autokempu_QAP_foto (6)Restaurace autokempu_QAP_fotoRestaurace autokempu_QAP_foto (7)Restaurace autokempu_QAP_foto (8)Restaurace autokempu_QAP_foto (9)Restaurace autokempu_QAP_foto (10)Restaurace autokempu_QAP_foto (11)Restaurace autokempu_QAP_foto (12)Restaurace autokempu_QAP_foto (14)Restaurace autokempu_QAP_foto (13)Restaurace autokempu_QAP_foto (16)Vizualizace_zdroj_Bolevák LakeVizualizace_zdroj_Bolevák Lake (2)Vizualizace_zdroj_Bolevák Lake (3)Vizualizace_zdroj_Bolevák Lake (4)

Rozsáhlé opravy momentálně probíhají v areálu Autocampu Ostende v Plzni u Boleváku. Velkou rekonstrukcí za víc jak tři miliony prochází restaurace, která bude už od května sloužit nejen hostům kempu, ale také veřejnosti. V budoucnu by mělo přibýt například i dětské hřiště.

Velký bolevecký rybník v Plzni bude mít od nové letní sezóny další lákadlo. Zbrusu nově opravenou moderní restauraci. Rekonstrukcí prochází restauarce Autcampu Ostende, která bude sloužit nejen návštěvníkům kempu, ale i lidem, kteří půjdou třeba jen na procházku.

"Ve své podstatě to bude úplně nová restaurace. Hlavně se to staví tak, aby ji bylo možné provozovat celoročně a nebyla to jen sezónní záležitost. Restaurace bude fungovat jak pro návštěvníky autokempu, tak pro návštěvníky, kteří budou třeba jen na procházce. Celá restaurace je koncipovaná v tom duchu, aby byla hodně otevřená. Budou tady úplně nové terasy celé pokryté dřevem, prosklené stěny, průchody do teras. Bude tu i zázemí pro maminky a v tomto směru bude restaurace také nekuřácká," přibližuje budoucí podobu jednatel společnosti Bolevák Lake Milan Čech s tím, že vizuálně bude v obdobném stylu jako nový Gastro Point, tedy občerstvení, které bude také od nové sezóny u Boleváku fungovat.

Změnou projde také samotná nabídka restaurace. V řešení už je samozřejmě i nový jídelníček. "V této chvíli řešíme i kuchyni. Vzhledem k tomu, že jsme u rybníku, tak bychom se chtěli zaměřit na ryby. Je to zatím v otázce plánování, ale ta naše představa je taková," dodává Milan Čech.

V plánu je také další hřiště pro děti vedle restaurace, které by sloužilo i veřejnosti. V kempu jako takovém už jedno hřiště pro děti je, nicméně slouží právě jen pro potřeby hostů.

Kompletní rekonstrukce bude hotová do konce dubna! Od května "pojede" naplno...

V současné době práce na rekonstrukci běží na plný plyn. A není se čemu divit. Už během následujících měsíců se totiž musí finišovat, do otevření totiž příliš času nezbývá. "Máme únor a musí to být do konce dubna hotové, protože už na 1. května tady máme objednáno," vysvětluje jednatel společnosti.

Kompletní rekonstrukce vyjde na víc jak tři miliony. Autocamp Ostende v posledních letech znovu zažívá boom. Společnost Bolevák Lake areál převzala v roce 2012. Obsazenost oproti minulým sezónám vloni narostla a zájem stoupá. Už teď je polovina z termínů nové sezóny 2015 kompletně zaplněná.

FOTO: QAP.CZ

Zdroj vizualizace: Bolevák Lake s.r.o.

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24