Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní komplikace v Plzeňském kraji (30.05.2011 14:54:00)

30.05.2011 14:54

Vyhněte se dopravním komplikacím nebo nehodám na silnicích Plzeňského kraje. Aktuální situaci pro Vás v pondělí 30. května sleduje QAP.cz!

Chystáte se sednout za volant? QAP.cz pro Vás v pondělí 30. května sleduje aktuální situaci na silnicích Plzeňského kraje.

V Lidické ulici v Plzni poblíž lékařské fakulty se krátce po půl třetí odpoledne srazila dvě osobní auta. Při nehodě se nikdo nezranil.

Na dálnici D5 se mezi 94. a 95. kilometrem srazilo v půl jedné odpoledne osobní auto s nákladním. Na místo vyjela Rychlá záchranná služba a probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

U Hlavňovic na Klatovsku se krátce po 12. hodině srazilo osobní auto s frézou. K nehodě došlo na kraji obce směrem na Sušici. Naštěstí se obešla bez zranění.

Dvě osobní auta se pět minut po poledni srazila na silnici č. 18035 u pošty v Dnešicích na jižním Plzeňsku. Při nehodě došlo ke zranění, místo je neprůjezdné. Na místo vyjeli policisté a záchranáři.

V Benešově ulici ve Stříbře se před půl desátou ráno srazily nákladní a osobní auto. Nikdo nebyl zraněn, na místě jsou policisté.

V Domažlické ulici v Plzni porazil ve čtvrt na deset ráno osobní automobil chodce, nehoda skončila lehkým zraněním a na místo vyjeli vedle policistů také záchranáři.

Osobní automobil havaroval na silnici č. 1809 před třičtvrtě na devět ráno v České Bříze. Auto narazilo do sloupu u prodejny potravin, nikdo nebyl zraněn.

V Poděbradově ulici v Domažlicích havaroval krátce po 8. hodině stavební stroj. Provoz je zde částečně omezen, naštěstí se nehoda obešla bez zranění.

Na silnici č. 26 u Zbůchu počítejte se zdržením, vozovka je tu po nehodě tří osobních automobilů od osmi hodin ráno průjezdná jen jedním směrem.

Na dálnici D5 ve směru na Prahu se mezi 108. a 100. kilometrem pomalu pohybuje vozidlo údržby. Levý jízdní pruh je neprůjezdný a omezení tu potrvá minimálně do 14. hodiny. Přibližně do 13:30 hodin pak počítejte také s omezením mezi 62. a 41. kilometrem, kde se čistí vozovka v rychlém jízdním pruhu!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství