Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragédie na Doubravce! Žena nepřežila střet s rychlíkem

26.02.2015 14:11     26.02.2015 14:27

Tragédie zastavila provoz na železniční trati v Plzni. Rychlík, který směřoval do Železné Rudy, srazil u zastávky na Doubravce 51letou ženu. Ta na místě zraněním podlehla.

srážka vlaku s chodcem

K tragédii došlo ve čtvrtek odpoledne na železniční trati v Plzni. Rychlík srazil 51letou ženu nedaleko zastávky na Doubravce. Žena neměla šanci přežít. Jednou z vyšetřovacích verzí je sebevražda. Policie nicméně tragédii stále šetří. Na trati musel být přerušený provoz a nasazená náhradní autobusová doprava.

Provoz na trati se zastavil zhruba kolem 13. hodiny. "Došlo ke střetu rychlíku 776, který jel na Plzeň a pokračoval dál na Železnou Rudu, se ženou. V úseku mezi Chrástem a Hlavním nádražím Plzeň byla nasazená náhradní autobusová doprava," potvrdila mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

Na místo vyjela i záchranka, nicméně ženě už lékaři pomoct nemohli. "Žena utrpěla zranění neslučitelná se životem," doplnila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Případ samozřejmě šetří policie. "Na místě zemřela 51letá žena, ke střetu s vlakem došlo zhruba 400 metrů od zastávky," doplnila mluvčí policie Ivana Jelínková. Podle všeho se jednalo o sebevraždu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství