Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na poškozených kolech a namol! Jízdu řidičky ukončili strážníci

16.10.2015 9:21

Na křižovatce u Makra v Plzni v noci na pátek museli zasahovat strážníci kvůli opilé řidičce. Jízdu nezvládala nejen kvůli alkoholu, ale i kvůli poškozeným kolům auta.

FOTO_QAP_CZ (1)

Strážníci v Plzni měli v noci na pátek opět co dělat s dalším případem alkoholu za volantem. Tentokrát ovšem nešlo opilého řidiče, ale 44letou Němku, která řízení skutečně nezvládala. Na křižovatce u Makra tak její spanilou jízdu ukončila hlídka strážníků.

Podivné jízdy Volkswagenu si všimli strážníci při noční hlídce v oblasti u Nové Hospody. "Před půl jedenáctou večer zaujalo hlídku městské policie na křižovatce u Makra vozidlo Volkswagen, jehož řidička nezvládala plynulou jízdu a neustále zastavovala. A nebylo se co divit. Její auto mělo defekt všech čtyř kol," popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Jenomže poškození auta nebylo to jediné, co ženě bránilo v normálním řízení. Ukázalo se, že jízdu nezvládá i díky celkem notné dávce alkoholu. "Když jí strážníci zastavili, zjistili, že za volantem sedí 44letá žena původem z Německa. Přivolaní státní policisté dali ženě dýchnout. První měření ukázalo hodnotu 1,13 promile alkoholu, při opakovaném měření naměřená hodnota klesla na 1,01 promile," doplnila mluvčí městské policie.

Ceklou záležitost bude dál řešit státní policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství