Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vítr vyvrátil strom na Klatovské v Plzni! MÁME FOTKY!

17.05.2013 10:03

Silný nárazový vítr se také včera přehnal regionem. Žádné větší škody sice nenadělal, ale i tak padlý strom zkomplikoval dopravu třeba na Klatovské v Plzni. Dnes to bude horší!

P5160004

Vítr se přehnal také přes náš region. Nenadělal sice takové škody jako v jiných částech republiky, i tak na některých místech způsobil problémy. V Plzni na Klatovské dokonce vyvrátil strom.

Vzrostlý strom dokonce zasahoval do silnice a komplikoval tak dopravu. Než na místo dorazili hasiči, ujali se odklízecích prací sami strážníci, kteří dohlíželi i na dopravu.

"Strom zasahoval přes oba jízdní pruhy a vozidla ho musela tak objíždět přes tramvajový pás u zastávky tramvaje č.4 ve směru do centra – u zastávky náměstí Míru. Hlídka městské policie na místo přivolala hasiče a mezitím usměrňovala dopravní provoz. Z důvodu stále kritičtější dopravní situace se nakonec strážníci pokusili vzrostlý strom z vozovky odklidit přehozením přes zábradlí na travnatou plochu, což se jim po několika minutách podařilo,"popsala situaci na místě QAPu mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Podle meteorologů už dnes v noci do regionu dorazí silné bouřky, které budou doprovázet přívalové srážky a také velmi silný nárazový vítr.

FOTO: MP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT