Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pily, sekery a drsní dřevorubci! Plzeň uvidí elitní klání Stihl Timbersport

09.09.2016 14:58

Plzeň se o nadcházejícím víkendu stane dějištěm prestižního klání v jednom z nejtěžších sportů. V neděli se chystá kvalifikační kolo dřevorubecké soutěže Stihl Timbersport Series.

Plzeň bude už v neděli hostit kvalifikaci na mistrovství republiky v dřevorubeckém sportu. Diváci si skutečně přijdou na své. Do západočeské metropole se totiž sjede kompletní elitní patnáctka závodníků v republice.

Na mimořádně divácky lákavý souboj drsných dřevorubců by domácí fanoušci rozhodně měli dorazit. V elitní skupině, která bude bojovat o postup na mistrovství republiky, nechybí ani západočeští borci - Zdeněk Maťha z Oseka u Rokycan a Jan Kamír z Dobřan. Ti by dokonce měli patřit i mezi velké favority kvalifikace.

Kromě ohromných výkonů drsných dřevorubců si na své přijdou i fajnšmekři přes technickou stránku. V rukou závodníků se totiž ocitne třeba motorová pila s výkonem jako Škoda Fabia nebo neuvěřitelná dvoumetrová ruční pila.

Mezi jednotlivými disciplínami pak nebude chybět ani doprovodný program s celou řadou soutěží. Kvalifikace odstartuje na náměstí Republiky v neděli 11. září ve 12 hodin, vstup je zdarma.

Disciplíny:

  • Springboard
  • STIHL Stock Saw
  • Standing Block Chop
  • Single Buck
  • Underhand Chop
  • Hot Saw

FOTO: STIHL TIMBERSPORT

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství