Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dead Pope´s Company koncertují v Divadle pod lampou

14.12.2010 12:46

Parta brněnských floutků Dead Pope´s Company  zahraje v pátek 17. prosince v Divadle pod lampou. Jako hosté přijdou skvělí indie pražáci A Banquet, kámoši Genius Mess Poets a místní The Hugo.

V pátek 17. prosince vyražte do Divadla pod lampou. vystoupí tam partička brněnských floutků Dead Pope´s Company a spolu s nimi si vyslechnete garážový punk rock´n´roll. jako hosty uslyšíte A Banquet, Genius Mess Poets a místní The Hugo.

Dead Pope´s Company jsou dalším žhavým želízkem v ohni u brněnského vydavatelství X-production. V listopadu jim zde vyšla deska se snadno zapamatovatelným názvem Alcoholiars, Christians and Weasels (It Took Much More Time Than We Thought) a jestli máte rádi našláplý garážový punk & rock´n´roll a kapely typu The Hives, veřte že tahle parta floutků vás nezklame. V oficiálním promu X-production je napsáno: "Jistě, byli tu Scissorhands a máme The Pooh. Nikdo ale zatím neměl odvahu udělat tour do Rumunska nebo chvíli na to letět do Tokia na hraní s tamními Anisakis a ještě tam natočit klip. Co jsou pro jiné celoživotní trampoty, pro Dead Pope´s Company je denním chlebem." Co dodat? Snad že na tomto koncertě je podpoří navíc vynikající indie pražáci A Banquet, kámoši Genius Mess Poets a místní The Hugo.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství