Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič zkolaboval za volantem! Naboural do stromů u silnice

28.04.2014 13:59     28.04.2014 15:17

Zásah policie i záchranky si vyžádala nehoda osobního auta na Domažlicku. 62letý muž zkolaboval přímo za volantem a s rozjetým autem narazil do stromů u silnice. Do nemocnice ho přepravila záchranka.

2.1.2014 DN Božkov

Nejspíš akutní zdravotní problémy 62letého řidiče stojí za vážnou nehodou na Domažlicku. Osobní auto vylétlo ze silnice u obce Hlohovčice a narazilo do stromů vedel komunikace. Na místo vyjela okamžitě záchranka i policie. 

Další vážná náraz osobního auta do stromu řešila policie psolu se záchrankou na Domažlicku. Po tom, co se v sobotu odehrála tragická nehoda u obce Lísková na Domažlicku a zemřel při ní mladý muž, vyjížděli k podobné kolizi policisté se záchrankou v pondělí znovu.

Tentokrát se vážná nehoda stala na silnici u obce Hlohovčice. "62letý řidič osobního vozu vyjel za pravou krajnici komunikace, následně sjel do příkopu a narazil do tří stromů vedle silnice. Vzhledem ke stavu řidiče nebylo možné na místě provést dechovou zkoušku," řekla QAPu mluvčí policie Dagmar Brožová. 

Podle informací QAPu šofér ale neutrpěl až tak vážné zranění, podle všeho je dlouhodobě nemocný a právě jeho zdravotní indispozice ve chvíli, kdy řídil auto, je i příčinou nehody. "Muž měl během jízdy zdravotní problémy," potvrdila mluvčí policie s tím, že ohledně alkoholu se rozhodne až na základě výsledků krevních rozborů.

Také v Plzni se během pondělí řešila komplikovaná nehoda. U kruhového objezdu v Lobezské ulici byla ovšem řidička nejspíš pod vlivem alkoholu a léků. Podrobnosti i s fotogalerií z místa nehody najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství