Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Při nehodě auta s náklaďákem utrpěla zranění nezletilá spolujezdkyně - FOTKY

09.11.2020 8:07     09.11.2020 9:15

Ke střetu osobního a náladního auta došlo na křižovatce nedaleko obce Nezbavětice. Řidička osobního auta nedala přednost. Zranění utrpěla nezletilá spolujezdkyně řidičky.

Nezvě3
NezvěNezvě1Nezvě3Nezvě4Nezvě2

K dopravní nehodě vyjížděly všechny záchranné složky v pondělí 9. listopadu krátce před osmou hodinnou ranní. "K dopravní nehodě nákladního a osobního automobilu došlo za Losinou na křižovatce na Nebílovy. Jedna zraněná osoba je v péči ZZS," uvedl krátce po vzniku dopravní nehody mluvčí hasičů Petr Poncar.

Ke zranění došlo u nezletilé spolujezdkyně řidičky osobního automobilu. Sanitka ji odvezla s lehkým zraněním na Urgentní příjem FN Plzeň.

Komplikace v dopravě mohou řidiči očekávat do cca 10 hodin, provoz je v místě nehody řízen kyvadlově. "Řidička *1982 vozidla značky Toyota jela po silnici číslo II/183 od Nebilova na Radyni. Na křižovatce silnic číslo I/20 x II/183 x III/180 26 nedala prednost NA ( řidič * 1969 ) , které jelo po silnici číslo I/20 od Chvalenic na Losinou. Při DN došlo ke zranění nezletilé spolujezdkyně z vozidla Toyota," informovala o nehodě mluvčí policie Michaela Raindlová.

Dechová zkouška byla u obou řidičů negativní, předběžná škoda byla vyčíslena na 150 tisíc korun.

Fotky: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství