Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Hledaný muž na sebe upozornil nepořádkem! Skončil v rukou policie

13.01.2016 10:34

Strážníci předali do rukou policistů dalšího hledaného muže, který se skrýval v Plzni. Tentokrát na sebe upozornil nepořádkem na Americké.

resized_P7290160

Hned několik osob, které byly na seznamu hledaných, se v posledních dnech ocitlo v rukou plzeňských policistů. Naposledy se podařilo dopadnout 39letého Plzeňana, který na sebe navíc upozornil strážníky tím, že rozhazoval odpadky na Americké třídě.

Muže si hlídka strážníků všimla v podstatě okamžitě. "Před obchodním domem na Americké dělal nepořádek, vyhazoval odpadky z odpadkového koše na zem. Lustrací v policejních evidencích strážníci zjistili, že na jeho předání do svých rukou mají právní zájem státní policisté. Když muži dali policisté na policejním oddělení dýchnout, ukázalo se, že v jeho v dechu kolují víc jak dvě promile. Proto byl záhy převezen hlídkou městské policie na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění," popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Podobným způsobem se do rukou policie v poslední době dostalo už několik osob, které byly v pátrání. Například v polovině prosince na sebe upozornil strážníky jeden z hledaných, když se chtěl vymočit v sadech v centru města. Velmi často se lidé, kteří se například zdráhají nastoupit do vězení, ukrývají mezi bezdomovci. I tímto způsobem už strážníci několik takových osob vypátrali.

Během víkendu vypátrali policisté hned několik hledaných osob...

Ohledně hledaných lidí byli v posledních dnech úspěšní i státní policisté v Plzni. "Na území města Plzeň vypátrali a zajistili celkem pět osob, po nichž bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Jednalo se o čtyři muže a jednu ženu. Všichni byli v evidencích vedeny jako osoby hledané. Čtyřiadvacetiletý muž a sedmatřicetiletá žena byli ihned po provedení neodkladných úkonů převezeny k výkonu trestu odnětí svobody do plzeňské věznice, neboť se nástupu do vězení úmyslně vyhýbali," potvrdila mluvčí policie Hana Štefflová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT