QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Brutální pokus o znásilnění! Po útoku opilce skončila žena v nemocnici

12.08.2014 7:04

Pokus o znásilnění a ublížení na zdraví řeší klatovská kriminálka. 43letý muž na Hartmanicku zaútočil na o rok starší ženu. Do domu se proboural dveřmi. Když se pokusila o útěk, zatáhl ji zpátky do domu!

ilustrační foto_QAP foto (5)

Hodně hrůzné chvíle má za sebou 44letá žena z Hartmanicka, kterou napadl o rok mladší opilý muž. Do domu se za ní dokonce proboural dveřmi a pokusil se ji znásilnit. Když se pokusila o útěku, zatáhl ji zpátky a zbil. Muž měl v sobě 2 a půl promile a teď už je ve vazbě.

kriminálka na Klatovsku řeší dost drsný pokus o znásilnění, po kterém skončila 44letá žena v péči lékařů. "Muž v obci na Hartmanicku v pátek 8. srpna letošního roku odpoledne neoprávněně vnikl do domu, kde rozbitou skleněnou výplní ve dveřích, rukou otevřel klíčem dveře zevnitř a vešel do vnitřních prostor. Uvnitř byla 44letá žena, která jej vyzvala, aby dům opustil. Žena ležela na posteli a muž ji slovně i fyzicky napadl údery rukou i pěstí a požadoval pohlavní styk," popisuje mluvčí policie Dana Ladmanová.

Žena se sice pokusila o útěk, ale marně. Zuřivec ji dostihl a zatáhl zpátky do domu. "Ženě se podařilo utéci před dům, kde ji dostihnul, povalil ji na zem a zatáhl zpět do domu a opět pokračoval ve fyzickém napadání. Na místo se dostavila hlídka policie a muž byl zadržen a žena převezena se zraněním k ošetření do nemocnice. Provedenou dechovou zkouškou bylo u muže naměřeno 2,50 promile alkoholu," dodává mluvčí policie

Policie útočníka naštěstí rychle zpacifikovala a převezla rovnou do cely. V době útoku byl násilník totálně namol, dechové zkoušky u něj ukázaly 2 a půl promile. Muže už policie stíhá nejen kvůli pokusu o znásilnění, ale také kvůli ublížení na zdraví a porušování domovní svobody. Teď už je ve vazbě.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24