Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zajímají vás ceny potravin v Plzni? Srovnání cen obchodníků najdete na internetu

24.01.2013 17:41

Ne všechno akční je skutečně levné, o tom se můžete sami přesvědčit v rámci srovnání cen potravin v Plzni díky novému webovému projektu.

Cena je jedním ze základních faktorů, které ovlivňují spotřebitele při jeho nákupech. Denně vám ve schránce přibývají letáky s nabídkami supermarketů a hypermarketů a vás nebaví v nich listovat? Už ani nemusíte.

Nový webový projekt nabízí srovnání aktuálních cen u pěti velkých obchodníků v Plzni. Ceny jsou srovnané do tabulky s možností porovnávání a aktuálně zahrnují nabídku Kauflandu, Tesca, Intersparu, Globusu a HyperAlbertu.

Oproti klasickým letákům přináší web www.CenovyKos.cz možnost skutečného srovnání cen. Zákazník tak dopředu vidí a uvědomuje si, že ne všechno, co je "akční", je skutečně levné.

"V současné době monitorujeme asi 150 až 200 druhů nejoblíbenějších potravin. Cílem není monitorovat všechno, ale takový počet výrobků, abychom zachytili 70-80% hodnoty nákupu. O tom, co monitorujeme, rozhodují sami zákazníci," uvedl manažer projektu Radek Juppa.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství