QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Motorkářskou sezonu v Plzni ukončí Svatováclavská jízda!

25.09.2013 10:58

Motorkářská sezona se pomalu ale jistě blíží ke svému oficiálnímu konci. Spanilou jízdu chystají i motorkáři v regionu. Chybět nebude noční projížďka Plzní v pátek a v sobotu už motorky vrazí na Svatováclavskou jízdu regionem.

IMG_0054

Jako tradičně patří státní svátek na svatého Václava nejen nejrůznějším průvodům ve městech ale také ukončení motorkářské sezony. Podobně jako v posledních letech se svatováclavská jízda chystá i v Plzni. Na vyjížďku po silnicích regionem vyrazí motorkáři z Plzně už v sobotu 28.září.

V loňském roce měla Svatováclavská jízda motorkářů novinku v podobě noční projížďky Plzní a ne jinak tomu bude letos. Nočními ulicemi projedou motorkáři už v pátek 28.září a cíl budou mít ve Škodalandu na Borech, kde bude připravený také slavnostní ohňostroj. Ještě před tím ale kolony motorek čeká zastávka přímo na náměstí Republiky. Vyjíždět budou motorkáři od prodejny Bikers Crown ve 20:30 a v pozdních večerních hodinách dorazí až k Litické přehradě.

Svatováclavská jízda odtajnila svůj cíl. Trasa povede z Plzně přes Stříbro na Tachovsku až do Mariánských Lázní. V sobotu 28.září bude už od ranních hodin patřit motorkářům nádvoří Plzeňského Prazdroje. Do areálu budou najíždět už od 9.hodin. během dopoledne si tak nadšenci do silných strojů budou moct prohlédnout vyfešákované motorky a krátce po 11.dopolední už se motorky začnou řadit do kolony, která vyrazí zhruba v 11:30 z bran pivovaru.

Řidiči pozor! Vyjížďka se koná bez asistence policie a za plného provozu. Ve velkém by se měli připravit na desítky motorek hlavně řidiči na silnicích v regionu i v Plzni. Vyjížďka se totiž pojede za normálního provozu a nechystají se žádná opatření.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT