Velká Jumping party v Plzni nalákala více než stovku sportovců – FOTKY

17.01.2024 15:15

O uplynulém víkendu se v hale Krašovská Aktivity centrum Plzeň konala Jumping party. Akce se setkala s úspěchem, vyprodaný akční zážitek nalákal přes sto účastníků.

Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (4)
Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (4)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (3)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (2)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (1)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (5)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (6)

Jumping je populární sport, který spojuje dynamický pohyb a zábavu. Jedná se o rytmické skákání na trampolíně při hudebním doprovodu. Můžete se při něm pořádně vyřádit, shodit přebytečná kila, zbavit se stresu a v neposlední řadě se pobavit.

Skvělá atmosféra panovala i v sobotu 13. ledna 2024 na Krašovské Aktivity centrum Plzeň, kde se konala Jumping party. Akce byla určená nejen vášnivým fanouškům jumpingu, ale také těm, kteří s touto aktivitou teprve začínají. Účastníkům nabídla dynamický mix moderních trendů a zážitkového pohybu.

Program zahájila úvodní slova Ivany Bubeníčkové, starostky MO Plzeň 1 a radního pro oblast podpory sportu, mládeže a tělovýchovy města Plzně Tomáše Morávka. Poté už se na nic nečekalo a šlo se cvičit!

Na akci samozřejmě nechyběli certifikovaní instruktoři, kteří garantovali nezapomenutelný zážitek a přivedli účastníky k maximálnímu výkonu.

„Dvojice Anna Burianová a Michal Číhal zahájili program Jumping party. Jako druhé se představilo duo Veronika Sovičová a Martina Šulcová. Nechyběly ani Alena Kolínská, Michalea Schafferová, Michaela Kořínková a Jana Dubcová. Jedinečnou příležitostí letošního ročníku byla možnost skákat s Master guru Jumpingu, legendou Nailtonem Heringerem, což představovalo výjimečnou šanci pro všechny přítomné nadšence tohoto sportu,“ uvedla vedoucí manažerka Krašovská Aktivity centrum Plzeň Zdeňka Kamišová.

Akce se setkala s úspěchem, což potvrdilo vyprodání vstupenek a nadšení všech účastníků, kterých bylo více než sto.

Jumping party Plzeň 2024 byla nabitá nejen obrovským přílivem energie, ale také nezapomenutelnou atmosférou. „To nadšení ze sportu a samotného pohybu bylo vidět na každém účastníkovi, právě tohle je naším hnacím motorem pro další akce,“ dodává Zdeňka Kamišová.

Foto Krašovská Aktivity centrum Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT