Týmy zaměstnanců z řad IZS si poměřily síly na futsalovém turnaji - FOTKY

04.03.2024 13:28

Na plzeňské Lokomotivě se v minulém týdnu konal 10. ročník futsalového turnaje O pohár velitele Městské policie Plzeň. Kdo zvítězil?

O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (3)
O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (3)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (1)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (2)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (4)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (5)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (6)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (7)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (9)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (8)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (10)O pohár velitele Městské policie Plzeň_0324_MPP (11)

Plzeňská hala Lokomotiva hostila v ve čtvrtek 29. února 10. ročník turnaje ve futsalu O pohár velitele Městské policie Plzeň. Turnaj tradičně pořádá Městská policie Plzeň.

„Síly a schopnosti mezi sebou změřily týmy sestavené ze zaměstnanců IZS, kteří hrdě reprezentovali svou jednotlivou složku. Na turnaji jsme přivítali celkem 6 týmů, a to z Městské policie Plzeň, Policie ČR, ZZS PK, HZS PK, Vězeňské služby – věznice Plzeň a Obvodní oddělení PČR – Sušice,“ uvedla Tereza Schliková, mluvčí Městské policie Plzeň.

Na začátku turnaje přišel účastníky přivítat velitel Městské policie Plzeň Petr Nováček, který všem popřál, aby si turnaj užili a přežili jej ve zdraví. Sportovní událost si nenechal ujít ani Tomáš Morávek, radní města Plzně pro oblast podpory sportu, mládeže a tělovýchovy.

„Jsem rád, že si mohou zaměstnanci složek IZS zahrát takový přátelský turnaj, protože zejména pro ně je to úleva od jejich běžné práce, kterou mají jinak velmi náročnou a mají tak šanci se trošku odreagovat. Já, jakožto radní pro sport, velmi podporuji veškeré sportovní aktivity nejen u dětí, ale také u dospělých a v tomto případě i u zaměstnanců složek IZS,“ řekl Tomáš Morávek.

O napínavé chvilky v zápasech nebyla nouze, bojovalo se do posledních minut. Celkové vítězství si nakonec domů odnesl tým Policie ČR, druhé místo obsadil tým HZS a na třetím místě skončil tým Vězeňské služby z věznice Plzeň.

Ocenění za nejlepšího střelce opět putovalo do řad Policie ČR a nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen člen týmu HZS. Zkrátka nepřišel ani tým ZZS PK, který si domů odvezl cenu za nejlepšího brankáře.

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT