Nehoda v Plzni! Ve čtyři odpoledne nadýchal skoro čtyři promile! FOTKY

15.11.2023 17:29

35letý řidič nadýchal odpoledne téměř 4 promile. S vozidlem ale nedojel daleko.

opilý řidič Plzeň_1123_PČR (4)
opilý řidič Plzeň_1123_PČR (4)opilý řidič Plzeň_1123_PČR (1)opilý řidič Plzeň_1123_PČR (2)opilý řidič Plzeň_1123_PČR (3)opilý řidič Plzeň_1123_PČR (5)

"Plzeňští policisté se zabývají dopravní nehodou, ke které došlo včerejšího dne krátce před půl čtvrtou odpoledne v Plzni v ulici U Světovaru. Podle dosud zjištěných skutečností se 35letý řidič vozidla značky Peugeot Boxer při vyjíždění z parkovacího místa střetl se zaparkovaným vozidlem značky Škoda Superb. Z místa dopravní nehody následně odjel. Nedojel ovšem daleko," uvádí mluvčí policie Michaela Raindlová.

Za ujíždějícím řidičem se ale vydal jiný muž, který hned zavolal policii. "Nehodu viděl náhodný svědek, který za ujíždějícím řidičem okamžitě vyrazil. Ještě před jízdou zavolal na linku 158. Po chvíli se mu podařilo dodávku zastavit. Na místo poté dorazili policisté, kteří řidiče nákladního vozidla vyzvali, aby se podrobil dechové zkoušce na zjištění přítomnosti alkoholu, která byla pozitivní a vykazovala hodnotu 3,71 promile," říká policejní mluvčí.

Muže čeká trestní řízení. "Policisté 35letému muži zadrželi řidičský průkaz a ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," doplnila Raindlová.

FOTO  PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT