QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilá barmanka se v Plzni poprala s hostem. Roztrhla mu bundu

05.05.2023 12:37

Ve středu 3. května došlo v jednom z plzeňských podniků k potyčce mezi hostem a barmankou. Oba byli pod vlivem alkoholu.

opilá barmanka s opilým hostem_Plzeň_0523 (1)
opilá barmanka s opilým hostem_Plzeň_0523 (1)opilá barmanka s opilým hostem_Plzeň_0523 (2)

K oznámení potyčky mezi barmankou a opilým hostem vyjížděla ve středu v půl sedmé ráno hlídka služebny Městské policie Plzeň – Střed. „24letá žena se dostala do křížku s 34letým mužem poté, co jej chtěla z podniku vykázat. Mezi oběma následně došlo k fyzické i slovní potyčce, přičemž při konfliktu byla muži způsobena škoda na svrchní části oblečení,“ informovala Jana Pužmanová, mluvčí Městské policie Plzeň.

Rozpor mezi nimi pokračoval poté i venku na ulici. „Strážník musel ženu rozrušenou z celého dění uklidnit. Na místo přivolaní policisté ČR provedli u obou aktérů dechové zkoušky s pozitivním výsledkem,“ řekla mluvčí s tím, že přístroj Dräger vykázal u muže hodnotu 1,82 promile a u ženy 1,59 promile alkoholu v dechu.

Jelikož muž neovládal ve stavu opilosti své jednání, rozhodli se jej strážníci převézt k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice. Přestupky z jejichž spáchání jsou muž i žena podezřelí, budou postoupeny k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24