QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Silnice 22 u obce Dlažov je z důvodu tragické dopravní nehody uzavřena

07.03.2024 16:29

K nehodě dvou osobních automobilů došlo krátce před čtvrtou hodinou odpolední. Na místě jsou všechny složky IZS, silnice bude po dobu zásahu uzavřena.

Sanitka - ilustračka

U nehody probíhají záchranné a vyprošťovací práce, silnice je proto uzavřena. S komplikacemi v místě nehody počítejte až do večerních hodin. Policisté stanovili pro řidiče objízdné trasy. Odklon dopravy je v obci Libkov přes Běhařov. Objízdná trasa pro nákladní automobily není stanovena. Osobní automobily objíždí Vráž, Dlažov, Miletice, Libkov.

Záchranáři hlásí zraněné osoby. "Z každého z vozidel jsme vyprostili jednu osobu a předali ZZS," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Nehoda má bohužel tragickou bilanci. "Záchranáři si na místě převzali laicky prováděnou resuscitaci u zakliněného muže v jednom z vozidel,po vyproštění z vozidla u muže ročník 1947 lékař vyhodnotil četná devastujici zranění, kterým na místě podlehl. Ve druhém voze cestoval muž ročník 1953, který utrpěl středně těžká zranění a byl při vědomí transportován leteckou záchrannou službu na emergency Fn Lochotín," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Zemřelý řidič vozidla Renault jel od Domažlic na Klatovy a z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozidlem Škoda. "Na místě došlo po střetu k úmrtí řidiče vozidla Renault. Druhý řidič byl se zraněním transportován do nemocnice. Dopravní nehodu na místě šetřili klatovští dopravní policisté, případ si dále převezmou kriminalisté. Ti nařídí soudní pitvu zemřelého," dodala Dagmar Brožová, mluvčí policistů.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy