Viktoriány čeká utkání s Astanou. Chystají se policejní opatření i rozlučka s Pernicou

13.12.2023 13:29

Už ve čtvrtek 14. prosince čeká Viktorku závěrečný duel základní skupiny Evropské konferenční ligy proti Astaně. Přinášíme důležité informace pro všechny fanoušky.

fanoušci FCVP

Zítra večer završí fotbalisté FC Viktorie Plzeň své působení ve skupinové fázi Evropské konferenční ligy a na domácím stadionu ve Štruncových sadech. Viktoriáni přivítají kazašský celek FC Astana.

S utkáním se pojí několik opatření, o kterých informoval policejní mluvčí Ondřej Hodan. „Chceme upozornit všechny fanoušky, že od 18:00 hodin bude uzavřena Pivovarská lávka a zároveň omezen pohyb osob u fotbalového stadionu, kdy ho nebude možné obcházet kolem dokola. Zároveň bude uzavřena ulice Dřevěná v centru města,“ uvedl.

Na fanoušky čeká o poločasové přestávce rozlučka s velkým borcem Luďkem Pernicou, který v zimě Viktorku opustí a také premiéra videoklipu vánoční hymny, kterou Viktorka se svými fanoušky před časem natočila.

Viktoriáni také vyzývají fanoušky ke společné pozápasové oslavě.

„Po zápase prosím fanoušky, aby ještě chvíli zůstali na svých místech a společně jsme si užili nádherné postupové chvíle, vždyť Viktorka jde přímo do osmifinále jarní části Evropské konferenční ligy. Společně si na velkoplošných obrazovkách připomeneme naši cestu a poděkování pro vás má i náš kapitán,“ prozrazuje Václav Hanzlík, mluvčí FC Viktoria Plzeň.

„Fanouškům připomínáme, že používání pyrotechniky je zakázáno,“ apeluje policejní mluvčí. „V případě, že byste potřebovali naši pomoc, obraťte se na hlídkující policisty nebo volejte na linku 158. Přejeme vám pěkný a ničím nerušený sportovní zážitek,“ vzkazuje fanouškům mluvčí policie.

Foto ilustrační FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy