Příznivci čtyřkolek, zbystřete! Blovický trial letos představí novou disciplínu

20.07.2023 8:11

Sraz příznivců čtyřkolek se uskuteční o víkendu 28. až 30. července v Blovicích. Letošní 2. ročník Blovického trialu, který pořádá spolek ATV Club Litohlavy z.s., má opravdu co nabídnout. Přijďte i vy a prožijte adrenalinový víkend na jižním Plzeňsku.

Blovický trial_0723
Blovický trial_0723Blovický trial_0723 plakát

Blovický trial vypukne již během pátečního večera, v 18:30 je naplánované zahájení akce, a to rovnou novou disciplínou. „Na pátek 28. července jsme pro účastníky trialu připravili disciplínu, kterou jsme nazvali Fixovaná! Tato disciplína je však překvapením pro jezdce, o co se jedná, se dozví až před závodem,“ říká s úsměvem organizátor akce Radek Hán.

V Blovicích bude připraveno po celý víkend několik trialových tratí, takže se mají jezdci opravdu na co těšit. Akce bude atraktivní i pro diváky a rozhodně se bude na co koukat. „Nejezdíme na čas ani na rychlost. Trial je pro jezdce, kteří mají rádi technické dovednosti na čtyřkolce, složité výjezdy, sjezdy, náklony nebo práci s těžištěm. Na trialu se ukáže, kdo jak má čtyřkolku v ruce,“ popisuje Radek Hán.

Sobotní den naplní dvě disciplíny, kromě zmiňované technické trati se pojede i paralelní slalom, kde si jezdci mezi sebou poměří techniku v kombinaci s rychlostí. Trial startuje v 11 hodin, paralelní slalom v 16 hodin. Vyhlášení výsledků je naplánované na 19 hodin, jezdci se mohou těšit na spoustu zajímavých cen.

Pokud ještě čtyřkolku nevlastníte, ale chcete si jízdu na ní vyzkoušet, na Blovickém trialu bude příležitost. ASP Group s.r.o. bude na místě se čtyřkolkami, které si můžete vyzkoušet, projet se na nich a zeptat se odborníků na vše, co vás zajímá.

„Budeme rádi, když se k nám připojíte na celý víkend a prožijete s námi dny plné adrenalinu, zajímavé podívané a zkrátka víkend s přáteli a fajn lidmi. Pro návštěvníky budeme mít připraveno spoustu jídla a pití,“ zve na akci Radek Hán s tím, že v areálu je možné přespat ve stanech nebo pod širákem (stany s sebou).

Základní údaje k Blovickému trialu:

Adresa: Srub Cihelna Blovice https://goo.gl/maps/G5VAN9qDJfpyEZqH7

Registrace na: atvclublitohlavy@atlas.cz

Startovné na místě: 600 Kč

Registrace a startovné předem: 400 Kč

Vstupné pro diváky: zdarma

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy