Město Blovice nechalo opravit kříž u Františka. Jak se renovace povedla? FOTKY

05.10.2023 8:17

Památník obětem totalitních režimů září novotou. Město Blovice nechalo památník zrenovovat k výročí vztyčení kříže. Jak se renovace povedla, můžete posoudit sami v naší fotogalerii.

Kříž u Františka v Blovicích_1023_město Blovice (1)
Kříž u Františka v Blovicích_1023_město Blovice (1)Kříž u Františka v Blovicích_1023_město Blovice (2)Kříž u Františka v Blovicích_1023_město Blovice (3)Kříž u Františka v Blovicích_1023_město Blovice (4)Kříž u Františka v Blovicích_1023_město Blovice (5)

Město Blovice nechalo zrenovovat Památník obětem totalitních režimů stojící u Františka nad Blovicemi. „Náklady akce činí 280 tis. Kč bez DPH. Práce byly provedeny ve výborné kvalitě,“ uvádí město.

Letos je tomu přesně 30 let od vztyčení kříže. „U příležitosti tohoto výročí nechalo město památník obnovit, aby mohl sloužit svému účelu na další desetiletí. Přijďte práci řemeslníků posoudit,“ zve město Blovice.

Podívat se na zrenovovaný kříž můžete i při příležitosti tradičního slavnostního pietního aktu na Den boje za svobodu a demokracii, který se zde bude konat 17. listopadu v 15 hodin.

Foto město Blovice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy