V biotopu v Blovicích čeká na návštěvníky několik novinek!

01.07.2023 8:11

Návštěvníci sportovně relaxačního areálu v Blovicích na jižním Plzeňsku se mohou těšit na nově rekonstruované beachvolejbalové hřiště. To ale není jediná novinka, která na sportovce čeká.

Blovice biotop_nové hřiště_0623_město Blovice (2)

Návštěvníci přírodního koupacího biotopu se mohou těšit na čerstvě zrekonstruované beachvolejbalové hřiště. To po 13 letech používání po opravě volalo. „Město Blovice objednalo výměnu písku a instalaci ochranné sítě. Dále byly zakoupeny nové míče a byla vyměněna hrací síť. Vedle hřiště jsme zřídili nové pískoviště pro nejmenší,“ uvádí město Blovice.

Hřiště bude otevřeno v otevírací době biotopu, podmínkou je úhrada vstupu na biotop a zaplacení vratné zálohy ve výši 200 Kč. „Po uvedení do původního stavu (úklid - shrabání) bude záloha vrácena. U pokladny biotopu je možné si domluvit rezervaci hřiště na požadovaný čas,“ informuje město.

Biotop v Blovicích prochází pravidelnou kontrolou kvality vody. Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje naposledy kontrolovala vodu 12. června, kdy byla voda označená jako vhodná ke koupání.

Přírodní koupací biotop se nachází při cestě z Luční ulice do chatové oblasti Kamensko. Vstupné od 15 let je 50 Kč, od 6 do 14,9 let 30 Kč, děti do 5,9 roku zdarma.

Další tipy koupaliště v Plzeňském kraji naleznete zde.

Foto město Blovice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24