QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Fyzické napadení mezi cizinci v Plzni! Žena při rozepři pobodala muže

12.02.2024 14:55

Na jedné z plzeňských ubytoven došlo ke konci minulého týdne k napadení, dvě osoby jsou trestně stíhány.

zadržení za fyzické napadení v Plzni_0224_PČR

Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vražda ve stádiu pokusu. Oba útočníci skončili ve vazbě.

V pátek 9. února 2024 ve večerních hodinách přijala policie na tísňové lince 158 oznámení o fyzickém napadení na ubytovně v Kollárově ulici v Plzni. Na místo ihned vyjelo několik hlídek policie.

„Při rozepři a pod vlivem alkoholu třiatřicetiletý cizinec měl pěstmi napadnout osmatřicetiletého cizince a poté šestačtyřicetiletá cizinka měla poškozeného udeřit do hlavy se slovy, že ho zabije. Měla vzít do ruky kuchyňský nůž a muže několikrát bodla," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Muž byl převezen do nemocnice s život ohrožujícím zraněním. Policisté bezprostředně po činu zadrželi dvě osoby. „Krátce po činu se nám podařilo zadržet dvě podezřelé osoby a následně jsme zahájili jejich trestní stíhání,“ uvedla mluvčí policie. Národnost policie oficiálně neuvedla.

Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří zahájili trestní stíhání ženy a obvinili ji ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. Druhého útočníka obvinili ze spáchání přečinu ublížení na zdraví.

Soudce dnes odpoledne rozhodl o vzetí obviněných do vazby, kam byli oba eskortováni.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy