QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

SPŠ strojnická a SOŠ prof. Švejcara v Plzni zve na Den otevřených dveří

15.01.2024 13:41

Žáci devátých tříd si už brzy budou podávat přihlášky na střední školy, volit si svoji budoucnost. Proto Střední průmyslová škola strojnická a Střední odborná škola profesora Švejcara pořádá Den otevřených dveří a naplno se otevírá veřejnosti.

SPŠS_SOŠ PLZEN DOD foto QAP (2)

Zajímáš se o strojírenství, robotiku, ekonomiku a podnikání, nebo se spíš vidíš na pedagogickém lyceu nebo v sociálních službách? Pak je pro tebe Střední průmyslová škola strojnická a Střední odborná škola profesora Švejcara v Plzni tou pravou. Přijď se o tom přesvědčit na Den otevřených dveří!

V pořadí již druhý Den otevřených dveří se bude konat v pátek 19. ledna 2024 od 13 do 17 hodin.

Tzv. Strojárna a Švejcárna je pro studenty velmi atraktivní školou. Nabízí vzdělávací programy složené z ekonomických, strojírenských, ale i humanitních předmětů, obory maturitní i s výučním listem. Velmi zajímavá je možnost studovat technické maturitní obory, ve kterých lze ve třetím ročníku získat výuční list.

 

Střední průmyslová škola strojnická a Střední odborná škola profesora Švejcara, Plzeň, Klatovská 109, 301 00 Plzeň nabízí:

SPŠ strojnická a SOŠ prof. Švejcara v Plzni je škola s dlouholetou tradicí. Ne nadarmo se pyšní heslem „Škola, kterou mají zaměstnavatelé rádi“. Bylo to vidět i na prvním Dni otevřených dveří, který se konal v listopadu 2023. Ve škole se prezentovalo hned několik firem. QAP byl u toho, reportáž naleznete ZDE.

Každý uchazeč o studium se na DOD dozví vše potřebné, seznámí se s učiteli, potká budoucí spolužáky z vyšších ročníků, kteří školou provedou a zodpoví všechny zvídavé dotazy. Jak to probíhalo na listopadovém Dni otevřených dveří je vidět na videu, které natočili sami studenti.

Neváhej a vydej se prozkoumat tuto školu i ty.

Přijď v pátek 19. ledna od 13 hodin na Den otevřených dveří SPŠ strojnické a SOŠ prof. Švejcara v Plzni na adrese Klatovská 109, 301 00 Plzeň a vyber si svůj obor, svoji budoucnost.

Foto ilustrační QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT