Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vážná nehoda na dálnici D5 u Kladrub, na místo letěl vrtulník - FOTKY

17.04.2024 20:16     17.04.2024 21:46

Vážná nehoda se stala na dálnici D5 u Kladrub, zasahovaly všechny složky IZS včetně letecké záchranné služby.

nehoda hasiči 6
nehoda hasiči 6nehoda hasiči 6Inehoda hsičinehoda na dalnicinehodanehoda8

K dopravní nehodě došlo v podvečer krátce po půl sedmé na dálnici D5 na 112. km ve směru z Rozvadova na Prahu. Dálnice byla po nehodě zcela uzavřena, kromě záchranářů a policistů zasahovali hasiči ze 4 jednotek. Jedna žena je vážně zraněná.

"Záchranáři na místě ošetřili muže střední věk, který utrpěl povrchová zranění. Toho ponechali na místě. Žena také středního věku utrpěla středně těžká zranění a při vědomí byla transportována cestou letecké záchranné služby na Emergency FN na Lochotín," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Jak k nehodě došlo, popisuje mluvčí policie. "Řidič ročník narození 1990 s vozidlem Dacia Dokker předjížděl v levém pruhu nákladní soupravu, nicméně nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky, dostal s vozidlem na zasněžené vozovce smyk a narazil do vpravo jedoucí nákladní soupravy řízené řidičem narozeným v roce 2001," uvedl Ondřej Hodan s tím, že v osobním voze cestovaly celkem 4 osoby.

"Hasiči zajistili místo nehody. Po převzetí osoby ZZS jsem komunikaci uklidili a pomohli s jejím zprůjezdněním," informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

Dálnice byla po nehodě uzavřena, vozidla byla odkláněna na exitu 119 Benešovice. Následně byla zprovozněna část dálnice a uzavřen zůstal pravý jízdní pruh. "Dálnice ve směru na Prahu by již měla být průjezdná bez omezení a dále se nehodou budou zabývat policisté z dálničního oddělení Ostrov u Stříbra," řekl policejní mluvčí před 22. hodinou.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT