Vážná nehoda na Domažlicku. Muž narazil s autem čelně do domu - FOTKY

02.02.2024 18:28

Nehoda se stala před pátou hodinou odpoledne na Domažlicku v obci Štítary u Hostouně. "Jedná se o náraz vozidla do budovy. Řidič byl před naším příjezdem z vozidla vyproštěn svědky nehody. Na místo byl také povolán vrtulník LZS," uvedl prvotní informace mluvčí hasičů Petr Poncar.

hostoun nehoda
hostoun nehodahosoun nehoda1hostoun nehoda 2hostoun nehoda 4

"Dnes okolo 16. hodiny jel řidič r. 1995 s vozidlem Ford Fusion ve směru jízdy od obce Bělá nad Radbuzou na obec Vítání. V obci Štítary vyjel z dosud nezjištěných příčin vlevo mimo komunikaci, kde čelně narazil do budovy," popsala průběh nehody mluvčí policie Iva Vršecká.

Řidič byl letecky transportován do nemocnice. "Tam byl i zajištěn odběr krve ke zjištění, zda nebyl během jízdy ovlivněn alkoholem. Ve vozidle cestoval muž sám. Příčinou a okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají," řekla dále mluvčí policie.

Podle záchranné služby mohl mít muž nějakou zdravotní komplikaci. "Muž ročník 1995 pravděpodobně vlivem zdravotní indispozice ztratil vědomí, po nárazu utrpěl středně těžké zranění a při vědomí byl transportován cestou Letecké záchranné služby na akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň-Lochotín," uvedla Mária Svobodová, tisková mluvčí záchranářů.

Na místě zasahovaly hasiči z jednotek SDH Bělá nad Radbuzou a HZS CHS Domažlice.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT