QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalisty Viktorky čekají tři přípravné zápasy v Čechách, tři ve Španělsku

03.01.2024 8:11

Zimní příprava fotbalistů Viktorky bude probíhat v domácích podmínkách, poté se hráči vydají do Španělska na herní kemp.

2023.09.21-21.37.33-915w

Trenér Miroslav Koubek se svým realizačním týmem pro své svěřence nachystali tradiční funkční testy, které budou probíhat v pátek 5. ledna a ještě během soboty. Pak se již hráči společně přesunou na hřiště. Příprava v Plzni bude zpestřena hned třemi přípravnými zápasy.

Viktorka v nich postupně nastoupí proti Viktorii Žižkov (sobota 13. ledna), Sencu Doubravka (středa 17. ledna) a pražské Dukle (sobota 20. ledna).

„Hrát by se mělo v Luční ulici, samozřejmě však musíme také reagovat na případné změny počasí. Fanoušky však vždy budeme s předstihem informovat jak o místě, tak i času výkopu těchto přípravných duelů,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Druhou fázi přípravy stráví viktoriáni na tradičním herním kempu v Benidormu, kam tým odlétá v pondělí 22. ledna. Ve Španělsku jsou v plánu opět tři přípravné duely, jména soupeřů jsou v tuto chvíli v jednání.

První mistrovský zápas se odehraje v sobotu 10. února, a to domácí ligový duel s Mladou Boleslaví.

Osmifinále Konferenční ligy je na programu v termínech 7. a 14. března s tím, že první duel odehrajeme venku a odvetu v Doosan Areně o týden později. Jméno soupeře se dozvíme při losu ve švýcarském Nyonu v pátek 23. února.

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT