Mladík si na nádraží v opilosti doslova rozmlátil obličej - FOTO

16.09.2016 11:38

Další problémy, ale zároveň i pomoc museli řešit strážníci v Plzni na hlavním vlakovém nádraží. Totálně opilý mladík si tam doslova rozsekal obličej, strážníky zavolali svědci.

ksicht

Na hlavní vlakové nádraží museli vyjíždět strážníci ve čtvrtek v podvečer, když je volali lidé kvůli silně opilému mladíkovi, který doslova vrávoral v horním vestibulu. Při příjezdu pak ovšem strážníci zjistili, že kromě silné opilosti má i poměrně závažná poranění v obličeji.

"Pár minut po páté hodině odpoledne vyjížděla hlídka městské policie na oznámení na vlakové nádraží kvůli opilému zraněnému muži. O tom, že měl muž trochu víc upito, svědčil i fakt, že vrávoral v horním vestibulu haly a dost z něj táhl alkohol," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Prvotně tak strážníci mladíkovi chtěli pomoct, aby si ještě víc neublížil. "Strážníci muže, který měl silně zakrvácený obličej, usadili raději na zem, aby si nepřivodil ještě další zranění. Na to jak ke svému poranění vůbec muž přišel, si nepamatoval. Posléze hlídka muže vyvedla mimo budovu, kde už na ně čekala přivolaná zdravotnická záchranná služba, která si zraněného převzala k dalšímu ošetření," uzavírá mluvčí městské policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT