QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Do Plzně přijede Sparta! Pořádek na nedělním utkání pohlídají policisté

09.03.2024 12:00

V neděli 10. března 2024 se v Doosan Aréně v Plzni uskuteční fotbalové utkání mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a AC Sparta Praha.

Opatření při utkání Viktorky se Slavií 12.5.2013.

Policisté počítají i s variantou, že může dojít k narušení klidu a veřejného pořádku. "Přípravě bezpečnostního opatření jsme věnovali maximální pozornost a jsme připraveni v případě narušení veřejného pořádku okamžitě a efektivně zasáhnout," uvedla mluvčí policistů Dagmar Brožová.

Na dodržování pořádku a bezpečnosti nejen v bezprostředním okolí fotbalového stadionu budou dohlížet policisté obvodních oddělení, speciální pořádkové jednotky a krajské pořádkové jednotky. "Bezpečnost a plynulost silničního provozu budou zajišťovat hlídky dopravní policie. Do policejního opatření byli nasazeni i členové antikonfliktního týmu, policisté z oddělení služební kynologie se služebními psy a také policisté oddělení služební hipologie Hlavního města Prahy se služebními koňmi," dodala mluvčí s tím, že situaci a chování nejen fanoušků obou týmů bude monitorovat jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, v centru města, ale i přilehlých městských částech. 

Pod dohledem policistů budou i všechny příjezdové cesty do Plzně. "Žádáme nejen fanoušky obou mužstev, ale i všechny občany města Plzeň a její návštěvníky, aby v den konání zápasu svá vozidla parkovali na vyhrazených parkovištích, nebránili provozu a dbali pokynů policistů," doplnila Brožová.

Foto Qap

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy